Førstehjelpspakke Explorer

Førstehjelpspakke Explorer
Art.nr. LS1035
Minste antall: 1 stk

Dette er et større førstehjelpssett som passer til de som er mye ute, eller for de som reiser flere på tur sammen (eks. barnehager, skoler o.l.) Lifesystems Explorer-settet er meget godt utstyrt, og gir deg mulighet til å yte førstehjelp til de fleste vanlige skader.

Førstehjelpssettet inneholder 36 deler: Førstehjelpsbrosjyre, lavtheftende bandasje, vinylhansker, vevd bandasje, gaskompress, plaster, gnagsårplaster, branngel, sinkoksid-tape, kreppet bandasje, trekant-bandasje, medium bandasje, plasterrull, sårlukkingsstrips, antiseptiske våtservietter, termometer, saks, pinsett og sikkerhetsnåler.

Førstehjelpssettet leveres i en slitesterk taske i ripstop-nylon, og den har interne rom slik at du enkelt og raskt finner det du trenger. Vekt: 395 gram. Størrelse: 170 x 130 x 60 mm.

Pris 560,00 kr

Produktfarge

Red

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
LifeSystems®

Kompromissløs kvalitet og ytelse er kjernen i hvert eneste Lifesystems-produkt.

Våre førstehjelpssett har ikke bare den høyeste kvaliteten på innholdet, men er også pakket i værbestandig og slitesterke etuier. Våre myggnett er laget av sterk hexagonal mesh og har enkle justeringssystemer. Våre innsektsmidler benytter spesialtilpassede formler for å ivareta den beste beskyttelsen hvor enn du skal. Og produktene i vårt «mountain survival» sortiment har blitt utprøvd og testet i noen av verdens mest fiendtlige omgivelser for å gi høyest mulig ytelse og beskyttelse fra elementene.

Enten du reiser jorden rundt eller bare skal på en dagstur i friluft, er din helse og sikkerhet ivaretatt. Vårt mål i Lifesystems er å tilby den essensielle beskyttelsen du trenger uten å inngå kompromisser ? fordi du heller skal trenge å gjøre det.


Vis samtlige produkter fra LifeSystems®
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter