Recycled Felt Case pennal

Recycled Felt Case pennal
Art.nr. W29542
Minste antall: 1 stk

Pennal laget av resirkulert filt. Denne filten er laget av regenererte ullfibre (50%), ull (30%) og PE (20%). Et bærekraftig produkt fra merket MADE out of. Dette pennalet med YKK-glidelås er lett og kan brukes som toalettmappe, pennal eller bag-in-bag. Dette materialet bærer kvalitetsmerket Global Recycled Standard. Håndlaget. Nederlandsk design. Made in Holland. Dyktig gjenbruk av materialer gir dette materialet et nytt liv, samtidig som prinsippene for sirkulær økonomi respekteres. Gjennom ragage-prosessen reduseres plaggene til resirkulerte fibre, separert etter farge og type. På slutten av produksjonsprosessen ser tuften ut som nyklippet ull. Materialet er produsert i Italia. Slagkraft
- 1 kilo filt sparer: 541 liter vann 54,50 KG CO2 92 kWh Dette tilsvarer å fylle et bad 4,5 ganger og lade den bærbare datamaskinen 150 ganger.

Pris

Antall 10 25 50 100 500 1000
Pris/stk 292,00 242,00 210,00 180,00 160,00 149,00

Produktfarge

Taupé

Merking


Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Made out of

Når du holder et produkt fra merket "MADE out of" vet du at du har et bærekraftig produkt i hendene. MADE out of-produkter har et minimalistisk, tidløst utseende med sikte på å kunne brukes både nyttig og langvarig. For å garantere lang levetid er det lagt ned mye tid og oppmerksomhet i utformingen av produktene og på kvaliteten til materialet, inkludert vegansk epleskinn, resirkulert skinnavfall og resirkulert ullfilt. Hvert materiale har en unik opprinnelse og sammensetning. Den sirkulære og kreative tilnærmingen gjør at råvarer og avfall håndteres på en smartere måte. Disse håndlagde produktene er utformet og laget i Nederland, og er delvis laget av sosiale virksomheter. Materialene som brukes til disse produktene har i stor grad utstyrt kvalitetsmerket Global Recycled Standard.


Vis samtlige produkter fra Made out of
Material Eple imitert skinn;resirkulert ullfilt
Lengde 20 cm
Bredde 12.5 cm
Høyde 6 cm
Vekt 45 gram
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Stilo
PET-Bottle Pen
PET-Bottle Pen

Fra 4,12 kr

Stilo
Solo pen
Solo pen

Fra 4,04 kr

Stilo
Penneeske Basic
Penneeske Basic

Fra 6,23 kr

Stilo
Pappetui
Pappetui

Fra 2,02 kr