Bio Bidon 750 ml drikkeflaske

Bio Bidon 750 ml drikkeflaske

Art.nr. W06699
Minste antall: 1 stk

WoW! Denne sportsflasken er laget av sukkerrørog tilgjengelig i forskjellige fargekombinasjoner etter eget valg. Du kan velge mellom en rekke standardfarger på flaske, kork og drikkepropp. Komponer flasken selv som passer din husstil. Den økologiske vannflasken lukter eller smaker ikke som plast slik vanlige vannflasker i plast gjør, og den er selvfølgelig også BPA-fri. Materialene som brukes oppfyller kravene til mattrygghet og er fullt resirkulerbare. Denne revolusjonen innen vannflasker er ikke bare flott for sport som en del av en sunn livsstil, den bidrar også til et bedre miljø. Made in Europe. Kapasitet 750 ml.
Bioflasken er produsert på en miljøvennlig måte: ingen knappe råvarer brukes til produksjonen - kun fornybare sukkerrør. Sukkerrørdyrking absorberer CO2 og reduserer klimagassutslipp.
Vi vil oppfordre folk til å drikke vann fra springen som et sunt, billig og miljøvennlig alternativ til vann som selges i engangsplastflasker. Du kan bruke Bio Bottle ikke bare under trening, men også på farten i stedet for engangsflasker. Kort sagt: et bærekraftig og sunt alternativ til en vanlig plastflaske!

Pris

Antall 100 250 500 1000
Pris/stk 82,00 73,50 68,50 62,00

Produktfarge

Assortert

Merking


Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Material Sukkerrøravfall
Lengde 24 cm
Diameter 8 cm
Vekt 85 gram
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkekostnad forutsetter trykkeklar original.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Ln Steel Bottle
Ln Steel Bottle

Fra 199,00 kr

Queen Anne
Qa Vannflaske
Qa Vannflaske

Fra 79,00 kr